Våra rum

Entrérummet. Rum 01
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på två olika väggsidor. Trevlig utsikt ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, en fåtölj, starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkers golv, dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.

Inkognito. Rum 02
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på två olika väggsidor. Trevlig utsikt ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng, nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, en fåtölj. Starkt wifi och platt-tv. Ett stort helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkers golv, dusch, toalett med värmegolv. Detta rum har en privat ingång därav namnet. För att nå den gemensamma matsalen får man ta vägen runt huvudentrén.
Trädgårdsrummet. Rum 03
Ett rum med fint ljusinsläpp via ett stort fönster med utsikt mot lite grönska. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett
skrivbord, en garderob, fåtölj. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.

Matsalen, Rum 04
Här serveras varje morgon en gemensam kontinental frukost eller upphämtning av en frukostpåse. Förvaring av egen mat finns att tillgå i kyl och frys.
Kaffe och te finns här att tillgå gratis under hela vistelsen. Man kan använda rummet till privat uppvärmning av egen mat eller en sallad etc. Annan matlagning är inte tillåten på grund av gällande brandskyddsföreskrifter.

Altanrummet. Rum 05
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via ett stort fönster och altandörr ut mot en altan. Rummet är möblerat med två separata enkelsängar, nattduksbord,
ett skrivbord, en garderob, fåtölj. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i ljusblåa toner med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.


Lilla rummet. Rum 06

Ett rum mindre rum med fint ljusinsläpp. Rummet är möblerat med enkelsäng, nattduksbord, ett skrivbord, skrivbordslampa, en garderob. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med några svarta accentpunkter på golvet med dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.

Hörnrummet. Rum 07
Ett stort hörnrum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på vardera sida. Fin utsikt från höjd ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett helkaklat badrum i vitt med små svarta accentklossar på golvet med dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.


Utsikten. Rum 08

Ett stort hörnrum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på vardera sida. Fin utsikt från höjd ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en liten soffgrupp med bord, dubbelsäng (140), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med små svarta accentklossar på golvet med stora fönster, dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.