Våra rum

Entrérummet. Rum 01
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på två olika väggsidor. Trevlig utsikt ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, en fåtölj, starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkers golv, dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.

Inkognito. Rum 02
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på två olika väggsidor. Trevlig utsikt ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng, nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, en fåtölj. Starkt wifi och platt-tv. Ett stort helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkers golv, dusch, toalett med värmegolv. Detta rum har en privat ingång därav namnet. För att nå det gemensamma matrummet för självhushåll får man ta vägen runt huvudentrén.
Trädgårdsrummet. Rum 03
Ett rum med fint ljusinsläpp via ett stort fönster med utsikt mot lite grönska. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett
skrivbord, en garderob, fåtölj. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.

Matsalen, Rum 04
Vi erbjuder inte frukost men tvärs över gatan finns ett konditori som erbjuder frukostservering, ett bageri och en livsmedelsaffär finns i närheten.

Kaffe och te finns här att tillgå gratis under hela vistelsen. Man kan använda rummet till privat uppvärmning av egen mat eller göra en sallad etc. Annan matlagning är inte tillåten på grund av gällande brandskyddsföreskrifter.

Här finns tillgång till fack i kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffemaskin, äggkokare, våra tallrikar och bestick att använda för lättare självhushållning men inga stek, ugn eller kokmöjligheter på grund av brandföreskrifterna.

Välkommen att nyttja detta gemensamhetsrum om du vill som ett extra rum där du fikar, förbereder och äter dina måltider.

Altanrummet. Rum 05
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via ett stort fönster och altandörr ut mot en altan. Rummet är möblerat med två separata enkelsängar, nattduksbord,
ett skrivbord, en garderob, fåtölj. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i ljusblåa toner med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.


Lilla rummet. Rum 06

Ett rum mindre rum med fint ljusinsläpp. Rummet är möblerat med enkelsäng, nattduksbord, ett skrivbord, skrivbordslampa, en garderob. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med några svarta accentpunkter på golvet med dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.

Hörnrummet. Rum 07
Ett stort hörnrum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på vardera sida. Fin utsikt från höjd ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett helkaklat badrum i vitt med små svarta accentklossar på golvet med dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.


Utsikten. Rum 08

Ett stort hörnrum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på vardera sida. Fin utsikt från höjd ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en liten soffgrupp med bord, dubbelsäng (140), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Starkt wifi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med små svarta accentklossar på golvet med stora fönster, dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.