Våra rum

Rum 01
Entrérummet.
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på två olika väggsidor. Trevlig utsikt ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, en fåtölj. Bra WiFi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med mörkt golv med dusch, toalett och värmegolv finns separat i rummet.

Rum 02
Enskild
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på två olika väggsidor. Trevlig utsikt ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng, nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, en fåtölj. Bra WiFi och TV. Ett stort helkaklat badrum i vitt med mörkt golv, dusch, toalett med värmegolv. Detta rum har en egen ingång. För att nå gemensamma matsalen får man ta vägen runt huset.

Rum 03
Trädgårdsrummet
Ett rum med fint ljusinsläpp via ett stort fönster med utsikt mot lite grönska. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, fåtölj. Bra WiFi och en platt-tv om 37 tum på väggen. Ett stort helkaklat badrum med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.

Rum 04
Gemensamt matrum
Ett stort rum med helkaklat golv. Stort ljusinsläpp via två fönster på varsin kortsida. Ett köksbord, ett mindre kök utrustat med mikro, kaffekokare, vattenkokare, kylskåp, olika sorters müsli, knäckebröd etc för självhushåll som komplement till den frukostpåse som alla gäster får varje morgon.

Rum 05
Altanrummet
Ett stort rum med fint ljusinsläpp via ett stort fönster och altandörr ut mot en altan. Rummet är möblerat med två separata enkelsängar, nattduksbord, ett skrivbord, en garderob, fåtölj. Bra WiFi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i ljusblåa toner med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.

Rum 06
Lilla rummet
Ett rum mindre rum med fint ljusinsläpp. Rummet är möblerat med enkelsäng, nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Bra WiFi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med några svarta accentpunkter på golvet med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.

Rum 07
Hörnrummet
Ett stort hörnrum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på vardera sida. Fin utsikt från höjd ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Bra WiFi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med små svarta accentklossar på golvet med dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.

Rum 08
Utsikten
Ett stort hörnrum med fint ljusinsläpp via två stora fönster på vardera sida. Fin utsikt från höjd ut mot gatulivet. Rummet är möblerat med en liten soffgrupp med bord, enkelsäng (90), nattduksbord, ett skrivbord, en garderob. Bra WiFi och en platt-tv på väggen. Ett stort helkaklat badrum i vitt med små svarta accentklossar på golvet med stora fönster, dusch, toalett med värmegolv finns separat i rummet.